Konditorejas Rīgā nodrošina labas tortes uz pasūtījumu, kā pasūtīt labāko?

Patlaban mūsu valstī pārtikas piegādes popularitāte kļūst arvien lielāka. Kā arī neņemot vērā dažus ekonomikas lejupslīdes momentus, banketu un citu gatavo ēdienu piegādes tirgus ar katru gadu palielinās vidēji par piecpadsmit līdz divdesmit procentiem. Un atbilstoši pētnieku redzējumam šī tendence augt turpināsies, tā kā visiem vienmēr ir būtisks jautājums, ko meklēt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri. Un nebūs būtiski vai arī runa iet par kādu restorānu vai arī vienīgi kāda maza konditoreja. Arī konditoreja Rīgā un citās Latvijas pilsētās sāk piedāvāt tortes uz pasūtījumu, pie tam palielinot to piedāvājumu, kurā būs iekļauti arī banketi. Un pat maza konditoreja jau piedāvā cilvēkiem ne vienīgi uzkodas banketam, bet tiks piedāvāta vesela banketu ēdienkarte, kā arī piedāvāta galdu klāšana izbraukumā.

Pirms pasūtīt torti tiešām ir jāpadomā, uz kādu tad pasākumu tā ir paredzēta, tā kā, protams, konditoreja Jums varēs sataisīt jebko. Tomēr jāsaprot, kad uz jebkuriem svētkiem nav vajadzīga torte kāzām un otrādi. Patlaban tortes uz pasūtījumu ir ļoti daudzveidīgas. Tās var būt ekonomiskas un pat ļoti dārgas. Interesants variants jau ir opcija pasūtīt torti, kura sastāv no kūciņām, šajā gadījumā nemaz nav jāgriež pati torte, kā arī tas varētu būt izdevīgāk nekā, piemēram, pirkt vienu lielu. Mēs protams zinam, kad konditorejas izstrādājumi varētu būt ar diezgan atšķirīgiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Parasts pildījums tiešām ir visbiežākā izvēle, kad tiek izvēlētas tortes pēc pasūtījuma Rīgā, kur standartā biskvīts tiek mitrināts ar saldūdeni un tiek likta klāt ogu vai augļu kārta. Minētais rīcības variants ir vislētākais. Kaut gan kas to lai zin, varbūt izvēlēties ko interesantu un tad pasūtīt torti, pieņemsim, medus vai varbūt siera kūku ar maskarpone krēmu? Ka arī atceraties par pašu noformējumu, tā kā tas arī ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Galdu klāšana izbraukumā vai daudzas citas darbības, kad tiks organizēti banketi

Paši banketi jau ir viens no pieprasītākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Tie jau ir piemēroti kāzām vai jubilejām, lieliem izlaidumiem vai cita veida notikumiem. Organizējot jebkuru pasākumu, jau ir svarīga pareizi izstrādāta banketu ēdienkarte, obligāti ņemot vērā aicināto cilvēku skaitu. Interesanti, ka banketu ēdienkarte parasti būs rēķināta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Lietišķie banketi visbiežāk iet pāris stundas, šīnī gadījumā uzkodas būs rēķinatas atbilstoši tikai līdz 400 gramiem uz cilvēku. Kad notiek galda klāšana jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums turpinās no 4-6 stundām, būs aprēķināts 600-1200g produktu uz cilvēku liela banketu ēdienkarte. Bet kāzas skaitot klāt arī tortes uz pasūtījumu, tiek izskaitļots līdz 1500g produktu, kas nepieciešmi gatavojot banketu ēdienkarti vienam cilvēkam. Taču der atcerēties, ka pasākums būs izdevies un galda klāšana būs augstā līmenī tikai pārbaudītā vietā. Savukārt pati galdu klāšana cenas ziņā jau ir atkarīga no tā, cik daudz produktu tiks izmantots.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *