Celtniecības darbu drošības elements ir un būs alumīnija torņi un sastatnes

Stalažas tiešām ir populārākais būvniecības papildrīks, kas tad bija lietots jau ļoti sen. Alumīnija torņi vai sastatnes tomēr ir vajadzīgas āra darbiem: ēkas fasādes un arī mūra darbiem, kas tiek realizēti līdz pat 100 m augstumā. Konstrukcijas jau sastāv galvenokārt no caurulēm, kas visā garumā un šķērsām apvienotas kopā, pie tam tām piemīt stabila un stingra forma. Interesanti, ka paši sastatņu risinājumi ir pielietoti ne vienīgi būvniecībā, bet arī kā darba platformas vai skatītāju tribīnes. Taču skaidrs, ka, pasūtot tādu pakalpojumu, kā sastatņu noma cena būs atkarīga konkrēti no tā, cik sarežģītas konstrukcijas būs izmantotas. Bez šaubām, ka mūsdienās stalažu noma protams ir diezgan populārs pakalpojums, kā arī ir ļoti labi, ka šis pats uzņēmums, kas piedāvā nomu, piedāvā arī tāda veida pakalpojumus, kā stalažu montāža, pie tam tiek piedāvāts arī sastatņu transports. Turklāt doto uzņēmumu mājas lapa piedāvā gan visa veida sastatņu aprīkojumu, kur var sākt ar tādu lietu kā sastatņu aizsargsiets un beigt pat ar tādu sīkumu, kā sastatņu piederumi.

Kādas eksistē sastatnes un arī alumīnija torņi?

Ikviens bija redzējis, ka ap būvniecības projektu tiek uzstādīti dažāda veida sastatņu projekti. Kaut gan nemaz neesam aizdomājušies, kā tad viņi tiek iedalīti. Jo bez šaubām eksistē fasāžu darbu kā arī modulārās sastatnes, un arī alumīnija torņi. Bet bez visa tā ir vēl svarīgas viņu daļas un tas ir tieši sastatņu piederumi. Piemēram, kā galvenais sastatņu aprīkojums bez šaubām ir caurules no kurām tie sastāv, stiprinājuma enkuri kā arī tāda veida lieta kā sastatņu siets vai arī aizsarg siets, kurš aizsargā ne vien darba veicējus, bet arī tos cilvēkus, kuri ir celtniecības apkārtnē. Sastatnes biežāk tiek iznomātas un, tad, kad būvnieki meklē šādu pakalpojumu, ir vēl jāizprot, kādi sastatņu risinājumi būs vajadzīgi. Tā, piemēram, fasādes sastatņu noma tiks izvēlēta, ja nepieciešamie darbi ir vienīgi pie ēkas fasādēm. Šeit priekšrocība izpaužas tajā momentā, ka ir saprotama sastatņu montāža un vēl uzticama darbība. Savukārt, modulāro stalažu noma ir nepieciešama, kad nepieciešami iekšdarbi, vai arī tādas vietās, kur būs vajadzīga precīza sastatņu projektēšana atbilstoši darba projekta konstrukcijai.

Sastatņu projekti un noma, kurā vietā uziet labāko pakalpojuma piedāvājumu?

Sastatņu noma jau ir specifisks pakalpojuma veids pie tam nav īsti tik ļoti daudz uzņēmumu, kuru pakalpojumu klāstā ir šāds piedāvājums. Bet ir pāris lietas, kurām tiešām būtu jāvērš uzmanība pirms izvēlēties vietu, kur tiks sūtīta sastatņu vai arī alumīnija torņu noma. Mūsdienās jau ir būtiska atbilstība ES standartiem, tādējādi sastatņu risinājumi būs stabili kā arī uzticību veicinoši. Tai skaitā pati sastatņu projektēšana realizēta bija saskaņā ar atbilstoši ne vien Latvijas likumiem, taču arī ES normām. Nozīmīgs ir pakalpojumu klāsts, tā kā jebkuram ir būtiski, ka salonā, kurā tiks piedāvāta sastatnes noma, tiks piedāvāts arī stalažu transports, priekš tam, lai nogādāt tos uz objektu. Bez šaubām jau ir arī tie, kas var sataisīt konstrukcijas elementus saviem spēkiem, bet labāk, kad nomas uzņēmuma pakalpojumos būtu iekļauta arī tāda lieta kā sastatņu montāža. Protams, kad tiek meklēta sastatņu noma cena ir arī ļoti svarīgs moments, tai jābūt pieņemamai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *