Elitas Milgrāves īpašā recepte

Elitas Milgrāves īpašā recepte

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Paldies, tradicionaali un garshiigi. Bet zheel, dziedaat nevajadzeeja publiski :)...
31.01.2009. plkst. 16:00
Aija
Paldies par jauko,praktisko aprakstu!Arī es savai ģimenei gatavoju pašaudzētu dārzeņu buķeti arī tādā pašā secībā.Sanāk garšīgi,ja pieliek klāt sakņu seleriju.
09.01.2009. plkst. 23:00

Pievienot komentāru

 Reģistrējies


Translate

Šodien

2019. gada 21. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Grupa „Ēnas” mūk no „skūtgalvjiem”

Šobrīd aizrit pēdējie darbi ap grupas pirmo albumu, kas tika ierakstīts jau vasarā, notiek aktīva koncertēšana dažādos pasākumos, piedalīšanās konkursos, taču neskatoties uz to,...