Riekstu keksiņi

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
teetis
a cik glaazes cepamopulveri vajag?
12.07.2016. plkst. 09:07
Cik grados un cik ilgi jacep?
04.06.2009. plkst. 17:30
Njammmm izskatas gards (lick)
22.04.2009. plkst. 12:47
Man ļoti garšo keksiņi!
15.09.2007. plkst. 18:19
galvenais uzkarseet pirms tam cepeshkrasni un ne paarak karstu,citaadi vinjiem taa bus trauma uz uzputiisies nevienmeeriigi,,bet taa kopumaa sanaak ljoti garhigi un brokastiis pie kafijas ir loti labs nashkis,dekoreet var ar karstu shokolaadi,kuru uzlej virsuu,ar krasainaam konfexu skaidinjaam, vai arii vienk nelikt neko..sanaks arii njammiigi!
14.09.2007. plkst. 14:01
Keksiņus - jā , labprāt !
14.09.2007. plkst. 09:28

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 30. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Šis tas par Lieldienām

Kad cilvēki sāka ēst olas?

Ja cilvēki spiesti ilgāku laiku pavadīt džungļos vai uz neapdzīvotas salas, viņiem jāēd, kas pagadās. Droši vien arī senais cilvēks, nokļuvis līdzīgā...