Riekstu keksiņi

Riekstu keksiņi

Olas sakuliet ar cukuru un pievienojiet sviestu un izsijātus miltus ar cepamo pulveri. Kārtīgi sajauciet un pievienojiet sasmalcinātus riekstus, sāli un kanēli. Atkal kārtīgi samaisiet. Lejiet ar sviestu ieziestās un ar miltiem izkaisītās formiņās un cepiet sakarsētā cepeškrāsnī, līdz ir gatavs. Pasniedziet.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
teetis
a cik glaazes cepamopulveri vajag?
12.07.2016. plkst. 09:07
Cik grados un cik ilgi jacep?
04.06.2009. plkst. 17:30
Njammmm izskatas gards (lick)
22.04.2009. plkst. 12:47
Man ļoti garšo keksiņi!
15.09.2007. plkst. 18:19
galvenais uzkarseet pirms tam cepeshkrasni un ne paarak karstu,citaadi vinjiem taa bus trauma uz uzputiisies nevienmeeriigi,,bet taa kopumaa sanaak ljoti garhigi un brokastiis pie kafijas ir loti labs nashkis,dekoreet var ar karstu shokolaadi,kuru uzlej virsuu,ar krasainaam konfexu skaidinjaam, vai arii vienk nelikt neko..sanaks arii njammiigi!
14.09.2007. plkst. 14:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 23. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Sofijas Vitas Požlaites & Olimpiadas Daņilovas glezniecības izstāde “DVĒSELES SVĒTKI”

2007.gada 15.decembrī netālu no Rīgas uz pirmo personālizstādi aicināja divas draudzenes – baltkrieviete Olimpiada Daņilova un lietuviete Sofija Vita Poželaite....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0