Riekstu keksiņi

Riekstu keksiņi

Olas sakuliet ar cukuru un pievienojiet sviestu un izsijātus miltus ar cepamo pulveri. Kārtīgi sajauciet un pievienojiet sasmalcinātus riekstus, sāli un kanēli. Atkal kārtīgi samaisiet. Lejiet ar sviestu ieziestās un ar miltiem izkaisītās formiņās un cepiet sakarsētā cepeškrāsnī, līdz ir gatavs. Pasniedziet.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
teetis
a cik glaazes cepamopulveri vajag?
12.07.2016. plkst. 09:07
Cik grados un cik ilgi jacep?
04.06.2009. plkst. 17:30
Njammmm izskatas gards (lick)
22.04.2009. plkst. 12:47
Man ļoti garšo keksiņi!
15.09.2007. plkst. 18:19
galvenais uzkarseet pirms tam cepeshkrasni un ne paarak karstu,citaadi vinjiem taa bus trauma uz uzputiisies nevienmeeriigi,,bet taa kopumaa sanaak ljoti garhigi un brokastiis pie kafijas ir loti labs nashkis,dekoreet var ar karstu shokolaadi,kuru uzlej virsuu,ar krasainaam konfexu skaidinjaam, vai arii vienk nelikt neko..sanaks arii njammiigi!
14.09.2007. plkst. 14:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 30. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Sāks pārdot biļetes uz Mihaila Barišņikova dejas vakaru Latvijas Nacionālajā operā

Pirmdien, 24.novembrī, sāksies biļešu pārdošana uz divām Mihaila Barišņikova dejas izrādēm „Trīs Solo un Duets”, kas Latvijas Nacionālajā operā notiks 2. un 3. maijā plkst.19.00....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0