Konditorejas izstrādājumi

"Dāmu pirkstiņi"

"Dāmu pirkstiņi" (2)

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 12 personām

Torte "Vīnes"

Torte "Vīnes" (3)

Pagatavošanas laiks 120 minūtes

Paredzēts 8 personām

Torte "Andžela"

Torte "Andžela"

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 6 personām

Krējuma torte

Krējuma torte

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 10 personām

Rulete "Pārsteigums"

Rulete "Pārsteigums"

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 10 personām

Pagale "Mozaīka"

Pagale "Mozaīka" (2)

1. Cepumus un vafeles sasmalciniet un pievienojiet sasmalcinātus riekstus un iebiezināto pienu. Samaisiet.
2. Sviestu sajauciet ar cukuru un pievienojiet kakao un 3 ēd.k. ūdens. Atdzesējiet,
Persiku torte ar mandelēm un magonēm

Persiku torte ar mandelēm un magonēm

Pagatavošanas laiks 100 minūtes

Paredzēts 12 personām

Riekstu torte

Riekstu torte (2)

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 12 personām

Riekstu torte

Riekstu torte (1)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 12 personām

Riekstu tortītes

Riekstu tortītes

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 4 personām

Tortītes

Tortītes (3)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 4 personām

Mandeļu torte

Mandeļu torte

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 6 personām

Mandeļu torte

Mandeļu torte (2)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 12 personām

Marmelādes torte

Marmelādes torte

Pagatavošanas laiks 55 minūtes

Paredzēts 6 personām

Mazās biezpiena tortītes

Mazās biezpiena tortītes (2)

Pagatavošanas laiks 55 minūtes

Paredzēts 8 personām

Citronu torte

Citronu torte (3)

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 10 personām

Kafijas torte ar mandelēm

Kafijas torte ar mandelēm (3)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 6 personām

Kafijas torte

Kafijas torte

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 12 personām

Itāļu torte

Itāļu torte (2)

Pagatavošanas laiks 70 minūtes

Paredzēts 4 personām

Vīnes torte "Zaher"

Vīnes torte "Zaher" (1)

Pagatavošanas laiks 110 minūtes

Paredzēts 16 personām

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

VĀCU DŽEZS Gētes institūtā Rīgā

Izstāde aptver gan šī mūzikas žanra vēsturi, gan arī aktuālās tendences, stāsta par klubiem un festivāliem, skaņu ierakstu kompānijām un radio lomu, iepazīstina ar atsevišķām...