Ābolu zupa

Ābolu zupa

Ābolus nomizojiet, atdaliet serdi un sagrieziet kubiņos. Ūdeni ar cukuru uzvāriet, pievienojiet ābolus un atkal uzvāriet. Tad pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti un uzvāriet. Pēc garšas pievienojiet sāli un kārtīgi samaisiet. Pasniedziet vai nu karstu vai atdzesētu.

Komentāri (34)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mja
ljak, negarshigi.
12.12.2011. plkst. 19:33
Varētu būt garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:44
starp klimpām vairs tikai pa retam ābolu gabaliņam sanāk ,,,
13.03.2008. plkst. 16:23
Ar klimpām pavisam gards paēdiens ,
22.11.2007. plkst. 11:42
es parasti šai zupai pielieku klāt arī makaronus, mmm ;)
15.11.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Liene Šomase gatavo solo albumu

Plānots, ka dziedātājas Lienes Šomases pirmais solo albums iznāks šī gada aprīlī.
Šobrīd notiek aktīvs darbs pie dziesmu atlases. Tāpat plānots, ka pirmā singla pirmizrāde notiks...