Ābolu zupa

Ābolu zupa

Ābolus nomizojiet, atdaliet serdi un sagrieziet kubiņos. Ūdeni ar cukuru uzvāriet, pievienojiet ābolus un atkal uzvāriet. Tad pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti un uzvāriet. Pēc garšas pievienojiet sāli un kārtīgi samaisiet. Pasniedziet vai nu karstu vai atdzesētu.

Komentāri (34)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mja
ljak, negarshigi.
12.12.2011. plkst. 19:33
Varētu būt garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:44
starp klimpām vairs tikai pa retam ābolu gabaliņam sanāk ,,,
13.03.2008. plkst. 16:23
Ar klimpām pavisam gards paēdiens ,
22.11.2007. plkst. 11:42
es parasti šai zupai pielieku klāt arī makaronus, mmm ;)
15.11.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 24. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Aizvadīts otrais jauno Latvijas izpildītāju koncerts sadarbībā ar Onyx Records

Šī gada 25. aprīlī, bārā/restorānā „CATS” notika mūzikas portāla Onyx Records izpildītāju koncerts. Tā mērķis bija popularizēt jaunos Latvijas izpildītājus, kā arī pieteikt...