Ābolu zupa

Ābolu zupa

Ābolus nomizojiet, atdaliet serdi un sagrieziet kubiņos. Ūdeni ar cukuru uzvāriet, pievienojiet ābolus un atkal uzvāriet. Tad pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti un uzvāriet. Pēc garšas pievienojiet sāli un kārtīgi samaisiet. Pasniedziet vai nu karstu vai atdzesētu.

Komentāri (34)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mja
ljak, negarshigi.
12.12.2011. plkst. 19:33
Varētu būt garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:44
starp klimpām vairs tikai pa retam ābolu gabaliņam sanāk ,,,
13.03.2008. plkst. 16:23
Ar klimpām pavisam gards paēdiens ,
22.11.2007. plkst. 11:42
es parasti šai zupai pielieku klāt arī makaronus, mmm ;)
15.11.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2017. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Vasarā notiks plaša Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā

4. jūnijā sāksies regulāra Vasaras Brīvdabas koncertu programma Vērmanes dārzā, kas dos iespēju no jūnija līdz augustam bezmaksas apmeklēt mūzikas koncertus un zaļumballes vienā no...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0