Lasītāju receptes

zane:) 2008-08-03

Kartupeļi olās un rīvmaizē

10 nelieli, ar mizu novārīti kartupeļi
sāls
pipari
milti
2 olas
taukviela
rīvmaize

Kartupeļus nomizo , pārkaisa ar sāli,pipariem,apviļā miltos, sakultā olā, rīvmaizē.Cepešpannā sakarsē taukvielas, uzliek sagatavotos kartupeļus un sakarsētā krāsnī cep spilgti brūnus, cepšanas laikā šad tad apgriežot.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Velosipēdu un gājēju satiksmes izveide Latvijas Universitātes mācību centrā, Torņakalnā

Pilsētā ar vēsturisku apbūves struktūru, kuru apmeklē daudzi studenti un tūristi, sevišķi svarīga nozīme ir nodrošināt labus apstākļus gājēju un velosipēdu satiksmei. Kā jau...