Lasītāju receptes

monika 2007-06-25

Siera omlete

Pagatavošanai nepieciešams ( 1 porcijai)
1. 2 olas
2. 2 ēdamkarotes ūdens
3. Siers
4. Sāls, pipari
5. Sagriezti zaļumi
Sakuļ olas ar ūdeni( pienu-nē) ,pieber sāli, piparus. Uz pannas nedaudz uzkarsētā taukvielā (sviestā) lej olas maisījumu. Kad viena puse izcepusies(nemaisot) to kā lielo pankūku „apmet”uz otru pusi un turpina cept, cepšanas laikā pārber pāri sarīvētu sieru, pannai uzliek vāku. Tad kad siers izkusis ,omlete gatava. Pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem. Ļoti viegla un ekonomiska recepte un nav tik vienmuļa kā parastā omlete. Ja ir kādi jautājumi rakstiet man forumā, centīšos atbildēt.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kaulu kambars
Kādēļ omleti ir jāgriež uz otru pusi? Pēc idejas omleti cep uz mazas liesmas no vienas puses(zem vāka) kamēr gatava, tad, kad omlete jau ir stingra, tad uzkaisa sieru un gatavs. Visvienkāršākā klasiskā siera omlete(iepriekšējās darbības, gan visas tās pašas).
20.10.2012. plkst. 13:30
Esss
Parastā siera vietā izmantoju Klasisko Kausēto sieru - noteikti būtu bijis labāk ar parasto sieru, bet tomēr - garšoja interesanti :)
04.09.2011. plkst. 19:55
Skabarga
Tākā man ir 16 gadi un esmu zēn tās omletes apmeššana ir grūt un ar to bija problēmas bet sanaca jau labi un ir arii ļoti garšīgi :)
17.12.2010. plkst. 14:49
MMmm...Diewinu omletes... Un siera ir vnk super! ;)
03.07.2007. plkst. 23:06

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Grupa „Ēnas” svin debijas albuma iznākšanu

17. aprīļa pēcpusdienā grupa „Ēnas” restorānā, bārā, bistro un klubā „16. korpuss” bija saaicinājuši savus draugus, ģimeni, atbalstītājus un žurnālistus, lai dalītos...