Ķirbju sēklas ar jūras sāli un garšaugiem

Ķirbju sēklas ar jūras sāli un garšaugiem

Uz pannas uzkarsē olīveļļu un tad uzber garšaugus, samaisa. Tad pievieno ķirbju sēklas un viegli apbrūnina apmēram 3 minūtes. Tad ķirbju sēklas nosusina uz papīra dvieļa, pārkaisa ar sāli,pārslaka ar citronu sulu, samaisa un atdzesē. Labu apetīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Garīgās Mūzikas festivāla koncertiem

Ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz Starptautiskā garīgās mūzikas festivāla koncertiem. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā...