Ķirbju sēklas ar jūras sāli un garšaugiem

Ķirbju sēklas ar jūras sāli un garšaugiem

Uz pannas uzkarsē olīveļļu un tad uzber garšaugus, samaisa. Tad pievieno ķirbju sēklas un viegli apbrūnina apmēram 3 minūtes. Tad ķirbju sēklas nosusina uz papīra dvieļa, pārkaisa ar sāli,pārslaka ar citronu sulu, samaisa un atdzesē. Labu apetīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja vīnogas ieliksiet mikroviļņu krāsnī, tās pārsprāgs

Pasākumi

Akvaparks „Ventspils” gatavs uzsākt sezonu

Trešdien, 10.jūnijā, savu astoto darba sezonu atsāks viens no Ventspils populārākajiem aktīvās atpūtas objektiem Akvaparks „Ventspils”. Sezonas laikā, kas ilgs no jūnija līdz...