Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-18

Latgales pīrāgs

200 g sviesta
2 olas
1 gl. cukura
2 gl. miltu
1/4 gl. piena
1/2 tējk. dzēstas sodas
1/2 L skāba ievārījuma

Visas sastāvdaļas samīca viendabīgā masā. Apm. pusi no mīklas izklāj uz ietaukotas pannas un pārsmērē ar ievārījumu.
Atlikušo mīklu samīca līdz tik stingrai konsistencei , lai ar rupjo rīvi varētu uzrīvēt ievārījuma kārtai. Pīrāgu cep apm. 20 min. 180 grādu temperatūrā.
Pasniedz uzreiz siltu.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Izdota CD izlase „Populārākās latviešu kino dziesmas un melodijas”

Pērn kompānija „Mikrofona ieraksti” izdeva izlasi „Populārākās latviešu teātra dziesmas” un tas izrādījās ļoti gaidīts un pieprasīts izdevums. Tagad tam seko jaunā CD izlase...