Lasītāju receptes

vigato 2008-09-25

Aukstais mannā pudiņš ar mellenēm

1/2 L piena,
7 ēdamk. cukura,
65 g mannas putraimu,
1 ola,
125 g biezpiena,
2 ēdamk. citronu sulas,
1 tējk. rīvētas citrona miziņas,
šķipsniņa sāls,
250 g melleņu



Pienu ar 5 ēdamk. cukura uzvāra. Tajā , nepārtraukti maisot, ber mannu un vāra apm. 5 min. uz vājas uguns.
Atdala olu dzeltenumu no baltuma. Biezpienu izberž caur sietu un sajauc ar olu dzeltenumu, 1 ēdamk. citronu sulas, citrona miziņām un visu pievieno vēl karstai mannas biezputrai.
Olu baltumu puto ar sāli stingrās putās un viegli iecilā viegli atdzesētā mannas pudiņā.
4 deserta trauciņos liek pudiņu un novieto ledusskapī , lai pudiņš sastingst. Mellenes noskalo, nosusina un sajauc ar atlikušo citronu sulu un cukuru, pārsedz ar vāku un liek ledusskapī.
Pudiņus izvieto uz šķīvja un pasniedz ar mellenēm.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Rīgā koncertēs šīgada Eiropas lielāko festivālu Hedlaineri "Faith No More"

Koncertaģentūra "FBI" paziņo: 1. jūlijā Rīgā, "Sapņu fabrikā", koncertu sniegs ietekmīgie amerikāņu alternatīvā roka meistari, Roskildes un "Download"...