Lasītāju receptes

vigato 2008-09-25

Ķirši ar rudzu maizi

150 g cietas rupja maluma rudzu maizes,
2 ēdamk. šķidra medus,
1 ēdamk. ķiršu liķiera vai ķiršu sīrupa,
400 g ķiršu,
1 ēdamk. rupjā cukura,
200 g salda krējuma,
naža gals kanēļa


Maizei norīvē garozu un gabaliņos sagrieztu , to sadrupina. Maizes drupačas sajauc ar ķiršu liķieri, kanēli un pusi no medus.
Nomazgātus, nosusinātus un atkaulotus ķiršus sajauc ar rupjo cukuru. Saldo krējumu saputo ar atlikušo medu stingrās putās.
4 deserta traukos liek kārtām maizes masu , ķiršus, medus puru krējumu . Katru porciju pārkaisa ar maizes drupačām. Drupačām var pievienot arī 50 g sasmalcinātus lazdu riekstus.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Maš Maš sadarbojas ar Normundu Pauniņu un Andi Grīvu

Muzikālā formācija Maš Maš piedāvā savu jaunāko singlu “Tagad šeit”, kuru sarakstījis Gints Saulītis un Rolands Ūdris. Dziesmā dzirdams arī Normunds Pauniņš (Otra Puse) un Andis Grīva....