Lasītāju receptes

vigato 2008-09-25

Ķirši ar rudzu maizi

150 g cietas rupja maluma rudzu maizes,
2 ēdamk. šķidra medus,
1 ēdamk. ķiršu liķiera vai ķiršu sīrupa,
400 g ķiršu,
1 ēdamk. rupjā cukura,
200 g salda krējuma,
naža gals kanēļa


Maizei norīvē garozu un gabaliņos sagrieztu , to sadrupina. Maizes drupačas sajauc ar ķiršu liķieri, kanēli un pusi no medus.
Nomazgātus, nosusinātus un atkaulotus ķiršus sajauc ar rupjo cukuru. Saldo krējumu saputo ar atlikušo medu stingrās putās.
4 deserta traukos liek kārtām maizes masu , ķiršus, medus puru krējumu . Katru porciju pārkaisa ar maizes drupačām. Drupačām var pievienot arī 50 g sasmalcinātus lazdu riekstus.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Zaļā gaisma Artūram

Šodien mūzikas izdevniecības “Platforma Music” pārstāvji atgriezās no starptautiskā mūzikas gadatirgus “Midem” Kannās, kur britu producents Čārlzs Foskets risināja sarunas par...