Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Ķirbju pudiņš

400 g ķirbju,
2 āboli,
1 ēdamk. rozīņu,
2 ēdamk. mannas,
2 olas,
2 ēdamk. cukura,
1 ēdamk. sviesta,
1 ēdamk. rīvmaizes,
malts kanēlis


Sagrieztam ķirbja mīkstumam pielej nedaudz ūdens un vāra pusmīkstus, tad pievieno nomizotus , sagrieztus ābolus un vāra , līdz tie mīksti.
Pievieno mazliet cukura. Pieber mannu , samaisa un turpinot maisīt ,karsē apm. 3 min. Masu atdzesē līdz 60 grādiem, pievieno ar cukuru sakultus olu dzeltenumus , rozīnes.
Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Veidni ieziež ar sviestu un izkaisa ar rīvmaizi. Ielej pudiņa masu ,liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apm. 30 min.
Pasniedz ar saldajām mērcēm vai ievārījumu.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

Lailas Balodes personālizstāde Cēsu izstāžu namā

No 19. jūnija līdz 15. jūlijam Cēsu Izstāžu namā būs skatāma Lailas Balodes 50 gadu jubilejas izstāde ''Piektā''. Tā  ir plaša  ekspozīcija, kurā izstādīti ap 60 akvareļi,...