Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Ķirbju pudiņš

400 g ķirbju,
2 āboli,
1 ēdamk. rozīņu,
2 ēdamk. mannas,
2 olas,
2 ēdamk. cukura,
1 ēdamk. sviesta,
1 ēdamk. rīvmaizes,
malts kanēlis


Sagrieztam ķirbja mīkstumam pielej nedaudz ūdens un vāra pusmīkstus, tad pievieno nomizotus , sagrieztus ābolus un vāra , līdz tie mīksti.
Pievieno mazliet cukura. Pieber mannu , samaisa un turpinot maisīt ,karsē apm. 3 min. Masu atdzesē līdz 60 grādiem, pievieno ar cukuru sakultus olu dzeltenumus , rozīnes.
Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Veidni ieziež ar sviestu un izkaisa ar rīvmaizi. Ielej pudiņa masu ,liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apm. 30 min.
Pasniedz ar saldajām mērcēm vai ievārījumu.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Coca – Cola sākotnēji bija zaļā krāsā

Pasākumi

Prāta Vētra gatavo īpašu šīs vasaras vienīgo uzstāšanos

Grupa Prāta Vētra, kas 17.jūlijā uzstāsies Positivus festivālā Salacgrīvā, īpaši gatavojas savam vienīgajam šā gada koncertam Latvijā. Festivāla organizatori ir saņēmuši grupas...