Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Ķirbju pudiņš

400 g ķirbju,
2 āboli,
1 ēdamk. rozīņu,
2 ēdamk. mannas,
2 olas,
2 ēdamk. cukura,
1 ēdamk. sviesta,
1 ēdamk. rīvmaizes,
malts kanēlis


Sagrieztam ķirbja mīkstumam pielej nedaudz ūdens un vāra pusmīkstus, tad pievieno nomizotus , sagrieztus ābolus un vāra , līdz tie mīksti.
Pievieno mazliet cukura. Pieber mannu , samaisa un turpinot maisīt ,karsē apm. 3 min. Masu atdzesē līdz 60 grādiem, pievieno ar cukuru sakultus olu dzeltenumus , rozīnes.
Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Veidni ieziež ar sviestu un izkaisa ar rīvmaizi. Ielej pudiņa masu ,liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apm. 30 min.
Pasniedz ar saldajām mērcēm vai ievārījumu.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Mumiy Troll tūrē – Krievijas kulta grupa uzstāsies ar jaunu skanējumu

4. decembrī īpašās akcijas laikā visas 888 biļetes uz „Mumiy Troll LV” koncertu tika izpārdotas, taču arī šobrīd cena ir reāli zema – sākot no 12 latiem. Arēnā Rīga Mumiy Troll...