Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-22

Burkānu pudiņš

800 g burkānu,
1 gl. piena,
3 olas,
70 g sviesta,
50 g nobriedušas baltmaizes,
sāls,
rīvmaize.
Burkānus notīra , noskalo , apvāra verdošā sālsūdenī. Baltmaizi iemērc siltā pienā , izmērcē , saspaida putriņā , pievieno olu dzeltenumus, kausētu sviestu , sāli un burkānu masu . Visu samaisa pieliek saputotus olu baltumus un izcilā.
Ietauko veidni , apkaisa ar rīvmaizi, liek tajā burkānu masu , pārkaisa ar rīvmaizi , pārliek ar sviesta piciņām .
Cep cepeškrāsnī 25 min. Pasniedz ar kausētu sviestu.
Lai izdodas ,


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

MOJO CAFÉ atklāšana 10.jūlijā

MOJO CAFÉ atklāšanā ar akustisko koncertu uzstāsies Jēkabs Nīmanis, kuru daudzi
atpazīst pēc lieliskajām kompozīcijām, kas radītas Jaunā Rīgas teātra
izrādēm („Latviešu...