Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-22

Burkānu pudiņš

800 g burkānu,
1 gl. piena,
3 olas,
70 g sviesta,
50 g nobriedušas baltmaizes,
sāls,
rīvmaize.
Burkānus notīra , noskalo , apvāra verdošā sālsūdenī. Baltmaizi iemērc siltā pienā , izmērcē , saspaida putriņā , pievieno olu dzeltenumus, kausētu sviestu , sāli un burkānu masu . Visu samaisa pieliek saputotus olu baltumus un izcilā.
Ietauko veidni , apkaisa ar rīvmaizi, liek tajā burkānu masu , pārkaisa ar rīvmaizi , pārliek ar sviesta piciņām .
Cep cepeškrāsnī 25 min. Pasniedz ar kausētu sviestu.
Lai izdodas ,


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Keane atgriežas ar trešo albumu

Viena no iecienītākajām britu grupām Keane klajā laidusi savu trešo albumu “Perfect Symmetry”, kas Latvijā pieejams “Universal Music” apgādā.

...