Vīnogu pīrāgs

Vīnogu pīrāgs

Izsijātiem miltiem pievienojiet sāli un sasmalcinātu margarīnu. Pievienojiet 4 ēd.k. ūdens un rīvmaizi, cukuru, izspiestu citronu sulu (1 ēd.k.), sasmalcinātus riekstus un kanēli. Kārtīgi samaisiet. Pannu ieziediet ar sviestu, izkaisiet ar miltiem un lieciet tajā mīklu. Virsū lieciet vīnogas. Cepiet 1 stundu vidējā temperatūrā. Uz pīrāga lieciet sakultus olas baltumus un cepiet, līdz tie kļūst brūni. Pasniedziet.

Komentāri (10)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vislabākās vīnogas
Vislabākās ir vīnogas, kas ir audzētas Latvijā, jo nav apstrādātas neskaitāmas reizes ar ķimikālijām. Kā zināms, bet varbūt tas būs kādam arī pārsteigums, ka ievestās vīnogas ir pārcietušas 12-14 reižu apstrādi ar ķīmiju. Latvijā ogas audzē vīnogu dārzā www.vinogudarzs.lv Labu apetīti!
15.05.2008. plkst. 10:28
VIINODZINAS......MMMMMMMMMMMMMMMMMMM.....
05.03.2008. plkst. 18:16
Gardi jau tie pīrāgi!
22.10.2007. plkst. 15:35
Labais tiešām sabnāca vīnogu pīrāgs manai mīļotajai, ēdām ar baudu ,
22.10.2007. plkst. 11:15
SUPER pīrāgs .
11.09.2007. plkst. 10:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

N’Works piedāvā dziesmas “Glory Hallelujah” remiksu

Šonedēļ Latvijas radiostacijās nonācis N’Works jeb Normunda Rutuļa veidotais remikss apvienības “Flyingmice” skaņdarbam “Glory Hallelujah”, kurā piedalās arī dziedātāja Anmary....