Bulgāru pīrāgs

Bulgāru pīrāgs

1 gl cukura samaisiet ar izsijātiem miltiem, mannu, cepamo pulveri un citronskābi. Ābolus sarīvējiet un apkaisiet ar cukuru un kanēli. Uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, lieciet 1/3 daļu miltu masas un tad 1/3 ābolu masas. Lieciet pa kārtām atlikušās masas, lai pa virsu būtu ābolu masa. Aplejiet ar pienu un cepiet 1 stundu 180 oC. Gatavu pīrāgu apberiet ar pūdercukuru, sagrieziet rombiņos un pasniedziet.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Rudzupuke
Tiko ieliku krāsnī! Nedaudz šaubījos par recepti, taču komentāri ieintriģēja!
21.09.2013. plkst. 17:01
Kūst mutē .
11.09.2007. plkst. 10:45
Kanēlis piešķir tādu maigu garšu.
14.08.2007. plkst. 21:39
dina
ļoti garšiga kūka sanāk! :)
05.08.2007. plkst. 18:35
Un kāpēc rombiņos ??
12.07.2007. plkst. 10:35

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Naivums neiznīks!

Saglabājot  tradīcijas, Muzeju nakts laikā, kas šogad notiks 16. maijā, savas durvis jau IV sezonu apmēklētājiem vērs Latvijas Naivās mākslas muzejs Rīgā, Andrejsalā, Andrejostas ielā 4....