Marmora pīrāgs

Marmora pīrāgs

Sviestu sakuliet ar cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Kārtīgi sajauciet un pievienojiet olas. Maisiet, līdz cukurs ir izkusis. Pievienojiet rumu. Miltus izsijājiet kopā ar cepamo pulveri. Sajauciet ar sviesta masu un pievienojiet pienu. Kārtīgi samaisiet. 1/3-daļai mīklas pievienojiet kakao. Cepšanai paredzētu formu ieziediet ar sviestu un izkaisiet ar miltiem. Tajā lieciet gaišo mīklu un tai virsū - tumšo mīklu. Samaisiet, cepiet 60 min un atdzesējiet. Izkausējiet šokolādi un aplejiet pīrāgu, sākumā lejot tumšo un tad - gaišo šokolādi. Ar dakšiņas palīdzību veidojiet zīmējumu, apkaisiet ar pistācijām un pasniedziet.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Karlīna
Tikko kūku uzcepu! Garda! Tiesa gan, visas proporcijas dalīju uz 4, lai sanāk mazāka kūka. Cepu apaļajā formā, 180 grādos, apakšā paklājot tikai cepampapīru. Uz kūkas virsas šokolādi gan neliku, bet šā vai tā - garda uzkoda pie kafijas! :)
05.04.2011. plkst. 15:14
marmora garšīgas kūkas
22.08.2007. plkst. 15:03
Virsa visgaršīgākā.
14.08.2007. plkst. 21:42
Ciets kā marmors ?,,,
12.07.2007. plkst. 10:37
gardi izskatās...
06.07.2007. plkst. 18:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

Mūsdienu deja

Tā pati, ko zinātāji sauc par laikmetīgo deju
Tā pati, kas pamatā mūsdienu dejas izrādēm
Tā pati, kas skaista un veselīga ...