Drupaču pīrāgs

Drupaču pīrāgs

Sviestu sakuliet ar cukuru un pievienojiet olas un rīvētu citrona miziņu (no visa citrona). Izsijātus miltus sajauciet ar cepamo pulveri, pievienojiet sviesta masai un kārtīgi sajauciet. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, lieciet daļu izrullētas mīklas un ieziediet ar džemu. Atlikušo mīklu sajauciet ar sasmalcinātām mandelēm, izrullējiet plātnē un izklājiet uz mīklas, ko ieziedāt ar džemu. Cepiet 50 min 200 oC. Gatavu atdzesējiet, apkaisiet ar pūdercukuru, sagrieziet un pasniedziet.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
parasti pērku veikalā,tagd būs pašai jataisa...
06.07.2007. plkst. 18:25
mmm...kafejniicaas taadi ir :))
06.07.2007. plkst. 13:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Ziemassvētku ticējumi

Ir milzum daudz dažādu tradīciju un ticējumu. Esam apkopojuši dažus no tiem. Varbūt kāds no tiem arī piepildās....