Ābolmaize

Ābolmaize

Izsijātus miltus sajauciet ar cukuru, olām, sviestu un šņabi. Kārtīgi samaisiet, no mīklas atdaliet 1/3 daļu un atlikušās 2/3 mīklas izrullējiet un lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Nomizotus ābolus sagrieziet šķēlītēs, lieciet uz mīklas un apkaisiet ar cukuru un kanēli. No mīklas veidojiet strēmelītes un lieciet tās kā restītes uz āboliem. Cepiet 220 oC līdz zeltainam brūnumam. Izceptu ābolmaizi atdzesējiet, sagrieziet un pasniedziet.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
liga
snabis miklu padara irdenaku. un pie termiskas apstrades tam gradi iztvaiko.. ta ka berniem nekas nenotiks
16.08.2011. plkst. 13:34
la la
kas par stulbumu,snabi likt.un ka ar berniem?
05.01.2009. plkst. 16:15
...
man sanaaca pļacka
18.08.2008. plkst. 22:18
Mana omīte cep ļoti garšīgas ābolmaizītes! Un protams arī veikalos svaigās ir garšīgas! Vispār es pati arī gribētu iemācīties cept ābolmaizes jo tas ir ļoti garšīgi! Un ja āboli ir no paša dārza tad ir vēl garšīgāk!
24.09.2007. plkst. 18:28
Un silta pati kūst mutē !
24.09.2007. plkst. 11:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Hita “APOLOGIZE” radītāji “ONEREPUBLIC” izdod albumu

Savu debijas albumu “Dreaming Out Loud” nupat izdevusi amerikāņu rokgrupa “OneRepublic”, kas slavas zenītā nonāca, pateicoties pašlaik topu virsotnēs esošajam Timbaland producētajam hitam “Apologize”....