Lasītāju receptes

lidoniitisl 2009-02-09

Biezpien-vafeles mīlestības dienā

Gatavo 2vatā ar mīļoto.Nepieciešamās sastāvdaļas..
Sastāvdaļas:
250 g sviesta
100g cukura
paciņa vaniļas cukura
6 olas
200 g vājpiena biezpiena
500 g miltu
2 tējkarotes cepamā pulvera
125 ml piena
kanēļis
pūdercukurs
Mērcei: puslitrs ogu (jāņogu, aveņu, upeņu)
2 ēdamkarotes cukura

Process: Mīkstu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru liek bļodā un saputo. Masai pievieno ogas olas, biezpienu, saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā, pienu pievieno masai. Visu rūpīgi samaisa. Vafeļu pannu uzkarsē un pirmo reizi pārziež ar sviestu. Uz sakarsētas virsmas ar karoti lej mīklu un izlīdzina. Vafeļu cepamo pannu aizver, nedaudz saspiež. Cep 3 - 5 minūtes, līdz vafeles kļūst zeltainas. Gatavās vafeles liek sasildītā bļodā un pārsedz. Mērcei ogas notīra, noskalo, blenderī sasmalcina. Pievieno cukuru, samaisa. Pirms pasniegšanas vafeles pārkaisa ar parasto vai kanēļa pūdercukuru, pārlej ar ogu mērci.

Baudiet un papildiniet to ar bučām.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
salkanas piebildes
nu ja jau beigās jabučojas, tad faktiski pofig ko ēd uiss i gards
13.12.2009. plkst. 05:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Akcija "Gribi satikt Akon un Snoop Dogg?Piedalies!" noslēgusies

Sveiks, lasītāj!Šajā gadā, kad Latviju apciemo tik daudz slavenu mākslinieku, arī portāls IrLaiks.lv ir uz mūzikas "viļņa".Esam sagatavojuši jaunu pārsteigumu un izaicinājumu tieši Tev... ...