Lasītāju receptes

vigato 2008-09-26

Olu krēma un šerija pudiņš

( 6 porc.)
4 olu dzletenumi,
1/2 gl. cukura,
nepilna tējas gl. salda šerija,
nepilna gl. saldā krējuma

Lielā traukā ieliek olu dzeltenumus , pievieno cukuru un puto, līdz masa kļūst ļoti gaiša un bieza.
Pielej šeriju , liek ūdens peldē uz uguns un puto, līdz masa vismaz divkārt palielinājusies.
Noņem no uguns, liek traukā ar aukstu ūdeni un puto , līdz masa atdzisusi.
Atsevišķi saputo krējumu , pievieno olu masai un visu viegli samaisa.
Liek nelielās glāzēs vai citos deserta traukos. Sastindzina un pasniedz.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Mākslas projekts „Cirks” Vidzemes tirgus gaļas paviljonā

Laikā no 1. līdz 9. maijam Mākslas dienu ietvaros Vidzemes tirgus gaļas paviljonā norisināsies interaktīvs mākslas projekts „Cirks”. Šis mākslas projekts sola daudz un dažādas...