Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Biezpiena sacepums ar āboliem

750 g ābolu,
4 olas,
150 g smalkā cukura,
1 citrona rīvēta miziņa,
1 pac. vaniļas cukura,
500 g liesa biezpiena,
125 g mannas putraimu,
1/2 pac. cepamā pulvera,
sāls,
nedaudz citronu sulas


Ābolus nomizo un sagriež 4 daļās , izgriež serdi un sagriež plānās šķēlītēs. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru , līdz cukurs izšķīdis, pievieno citrona miziņu un vaniļas cukuru.
Pēc tam pievieno biezpienu , mannu, cepamo pulveri un iejauc mīklu. Olu baltumus ar sāli un citronu sulu puto stingrās putās un pievieno biezpiena masai, mīklā iecilā ābolus.

Masu liek ar taukvielām ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē. Cep sakarsētā cepeškrāsnī apm. 40 min.
Pasniedz ar karstu vaniļas mērci.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis izgudroja Džons Henrijs Kellogs 20.gadsimta sākumā

Pasākumi

Klajā nāk filmas “RocknRolla” mūzikas izlase

Oktobra sākumā Latvijā izdevniecības “Universal Music” apgādā klajā nākusi jaunākās Gaja Ričija filmas “RocknRolla” mūzikas izlase, kurā ietverti režisora izvēlēti rokmūzikas...