Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Biezpiena pudiņš

400 g biezpiena,
100 g žāvētu bumbieru,
2 ēdamk. cukura,
3 olas,
2 ēdamk. miltu vai mannas,
1 gl. piena,
30 g salda krējuma,
citrona esence


Biezpienu samaļ vai izberž caur sietu. Bumbierus sagriež un nedaudz pavāra. Olu dzeltenumus sakuļa ar cukuru.
Biezpienam pievieno dzeltenumus , bumbierus, miltus un siltu pienu. Visu samaisa un beigās iecilā saputotus olu baltumus.
Pudiņa masu liek veidnē , kas ieziesta ar sviestu un karsē ūdens peldē apm. 40 min., līdz pudiņš sarec.
Pasniedz karstu vai atdzesētu ar ievārījumu, ogām vai saldajām mērcēm.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Mākslas dienas 2009 Latgales Kultūrvēstures muzejā

Kā katru pavasari, arī šogad, visā Latvijā 18.aprīlī ir sākušās un līdz 17.maijam turpināsies Mākslas dienas 2009. Rēzeknē ikviens tiek aicināts „ķert mākslu”, ko tiešā un...