Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Biezpiena pudiņš

400 g biezpiena,
100 g žāvētu bumbieru,
2 ēdamk. cukura,
3 olas,
2 ēdamk. miltu vai mannas,
1 gl. piena,
30 g salda krējuma,
citrona esence


Biezpienu samaļ vai izberž caur sietu. Bumbierus sagriež un nedaudz pavāra. Olu dzeltenumus sakuļa ar cukuru.
Biezpienam pievieno dzeltenumus , bumbierus, miltus un siltu pienu. Visu samaisa un beigās iecilā saputotus olu baltumus.
Pudiņa masu liek veidnē , kas ieziesta ar sviestu un karsē ūdens peldē apm. 40 min., līdz pudiņš sarec.
Pasniedz karstu vai atdzesētu ar ievārījumu, ogām vai saldajām mērcēm.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

Rīgā koncertēs šīgada Eiropas lielāko festivālu Hedlaineri "Faith No More"

Koncertaģentūra "FBI" paziņo: 1. jūlijā Rīgā, "Sapņu fabrikā", koncertu sniegs ietekmīgie amerikāņu alternatīvā roka meistari, Roskildes un "Download"...