Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Biezpiena pudiņš

400 g biezpiena,
100 g žāvētu bumbieru,
2 ēdamk. cukura,
3 olas,
2 ēdamk. miltu vai mannas,
1 gl. piena,
30 g salda krējuma,
citrona esence


Biezpienu samaļ vai izberž caur sietu. Bumbierus sagriež un nedaudz pavāra. Olu dzeltenumus sakuļa ar cukuru.
Biezpienam pievieno dzeltenumus , bumbierus, miltus un siltu pienu. Visu samaisa un beigās iecilā saputotus olu baltumus.
Pudiņa masu liek veidnē , kas ieziesta ar sviestu un karsē ūdens peldē apm. 40 min., līdz pudiņš sarec.
Pasniedz karstu vai atdzesētu ar ievārījumu, ogām vai saldajām mērcēm.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

„SKĀposta” afterparty "Dirty Deal Cafe"



Ceturtdien, 16. jūlijā „Dirty deal cafe” rīko
„SKĀposta” afterparty, kurā  spēlēs dīdžeji Max Voitech un Pipars. Pasākuma sākums 21:00 un ieeja ir bez maksas.



...