Lasītāju receptes

vera 2008-04-26

Ābolu kūka

Sastāvdaļas:
2 olas
cukurs - ½ glāzes (200 ml)
0, 5% piens - ¼ glāzes
diētiskais margarīns "Eve" - 2 t/k
vaniļas ekstrakts - 1 t/k
kviešu milti - 1 glāze
kartupeļu ciete - 1, 5 t/k
malts kanēlis - 1 t/k
1 liels ābols

Pagatavošana: (laiks: 45 minūtes)

Sakuļ olas ar cukuru. Pievieno izkausētu margarīnu un vaniļu. Sakuļ. Pievieno miltus, kartupeļu cieti. Visu samaisa un gatavo mīklu vienmērīgi liek tortes formā. Pa virsu izkārto ābola šķēļītes, kuras pēc tam apbārsta ar kanēļa un cukura (1 t/k) maisījumu. Cep 30 - 35 min iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (aptuveni 200 -220 C).

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Latvijas dzelzsceļa vēstures muzejā uzstājas "Hospitāļu iela"



15. jūlijā, otrajā Dzelzceļa muzeja vakarā, muzeja
viesus un dzelzceļa darbiniekus sveiks grupa „Hospitāļu iela”, savukārt pirms
un pēc koncerta bērniem un pieaugušajiem tiks...