Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-25

Rabarberi brivdienas

Vajadzes:
30 g cukura
50 g rabarberu
5 g zelatina
vanilas merci (atrajiem un nepacietigajiem - Vanilas pienu)
citrona mizinu

Rabarberus notira, sagriez gabalinos, pievieno citrona mizinu un neliela udens daudzuma vara, lidz tie miksti, tad izkas. Iegutajam novarijumam pievieno uzbriedinatu un sagatavoto zelatinu. Atseviski vara cukura sirupu un savieno ar sagatavoto zelatinu un uzmanigi maisot, karse, kamer zalatins izkust. Pec tam lej deserta traucinos un atdzese, pasniedz ar vanilas merci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Izlasēs “WINTER JAM” un “CLUBBERS YEARBOOK” apkopoti deju klubu grāvēji

Katru gadu vadošās mūzikas izdevniecības “Warner Music” un “Universal Music” izlasēs “Winter Jam” un “Clubbers Yearbook apkopo gada aktuālākos deju klubu grāvējus....