Lasītāju receptes

lidoniitisl 2008-04-23

Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Sastāvdaļas:
Olas baltumi: 2 gb.
Cukurs: 3 ēd.k.
Sāls: 1 šķipsniņa
margarīns "Eve": 1 tējk.
Saldais krējums: 6 ēd.k.
Zemenes: 12 ēd.k.
Nektarīni: 6 gb

Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet Garsho fasntastiksi, labu apetīti!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
sauliite
izsklausas garsigi....
23.04.2008. plkst. 13:12

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vislielākais ķirbis pasaulē svēra 171 kg

Pasākumi

„ŠONA DEJU STUDIJA” savus deju studentus sūta vasaras nometnē uz profesionālo deju skolu „Broadway Dance Center” Ņujorkā

Šī gada vasarā „Šona deju studija” vedīs savus deju studentus vasaras nometni pavadīt profesionālajā deju skolu „Broadway Dance Center” Ņujorkā. Šajā vasaras nometnē piedalīsies...