Lasītāju receptes

lidoniitisl 2008-04-23

Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Sastāvdaļas:
Olas baltumi: 2 gb.
Cukurs: 3 ēd.k.
Sāls: 1 šķipsniņa
margarīns "Eve": 1 tējk.
Saldais krējums: 6 ēd.k.
Zemenes: 12 ēd.k.
Nektarīni: 6 gb

Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet Garsho fasntastiksi, labu apetīti!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
sauliite
izsklausas garsigi....
23.04.2008. plkst. 13:12

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Grupa “Nothing Special” piedāvā savu pirmo dziesmu “Taupi” ar Raiņa vārdiem

Ierasts uzskatīt, ka Raiņa dzeja jau sen nogūlusi latviešu literatūras klasikas plauktos un vidusskolu obligātās literatūras klāstā, taču dažas Raiņa rindas, iespējams, šobrīd pateic...