Lasītāju receptes

lidoniitisl 2008-04-23

Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Sastāvdaļas:
Olas baltumi: 2 gb.
Cukurs: 3 ēd.k.
Sāls: 1 šķipsniņa
margarīns "Eve": 1 tējk.
Saldais krējums: 6 ēd.k.
Zemenes: 12 ēd.k.
Nektarīni: 6 gb

Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet Garsho fasntastiksi, labu apetīti!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
sauliite
izsklausas garsigi....
23.04.2008. plkst. 13:12

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Sporta namā „Centrs” atvērta šautuve

Jaunajā Sporta namā „Centrs” (Brīvības iela 14, Ventspilī) no 21.jūlija katru darba dienu būs pieejama jaunā šautuve. No plkst. 14:00 līdz 16:30 instruktora uzraudzībā varēs...