Lasītāju receptes

vineta33 2008-04-19

Olu krēma un šerija pudiņš

4 olu dzeltenumi ; 1/2 glāze cukura ; nepilna tējasgl. vidēji salda šerija ; nepilna glāze saldā krējuma.

Lielā traukā liek olu dzeltenumus , pievieno cukuru un puto , līdz masa kļūst ļoti gaiša un bieza .
Pielej šeriju, liek ūdens peldē uz uguns un puto līdz masa vismaz divkārt palielinājusies.
Noņem no uguns , liek traukā ar aukstu ūdeni un puto , līdz masa atdzisusi.
Atsevišķi saputo krējumu , pievieno olu masai un visu viegli samaisa.
Liek saldēdiena traukos , sastindzina un tad pasniedz.

Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Kakejiku Japānas laikmetīgā māksla

CAF.N asociācija ir vislielākā un visaktīvākā mākslinieku apvienība Japānā. Burts „N”, kas apvienības nosaukumā iekļauts 2004.gadā, nozīmē „Nebula” jeb miglājs. Tādējādi...