Semifredo kūka ar ķiršiem

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
zuzii
man ari nesanaca,ar recepti kautkas nau apaksa cieta ka akmens,nevar sagriezt,augsa pa skidru varbut tiesam zelantinu vajadzeja un mazak sokoladi lai var sagriezt,ta garsigi,bet baiga kepa ar pasniegsanu.
29.05.2012. plkst. 10:11
njamma
Kuka garšīga,bet nesanāca kā bildē.izņēmu no saldētavas,patureju 20 min,aukša palika šausmigi miksta,apaksu vispār nevarēja sagriest,cieta.Varbūt augšai varetu pielikt želantīnu un apakšai pietiktu ar 100g šokolades un vairak sviesta,apaksa grūti sadalit.
01.08.2010. plkst. 16:27
Baigi garšīgi!! Maskarponi var aizstāt ar biezpiena masu, ja vēlas ko diētiskāku!!
05.12.2008. plkst. 13:46

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Drakula. Svešās asinis

Dzimis no tālās Transilvānijas leģendām, iemūžināts šausmu literatūras klasikā un kļuvis par kino ikonu, grāfa Drakulas tēls Dailes teātra izrādē būs ievīts apokaliptiskā...