Šokolādes putas

Šokolādes putas

Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. Saldo krējumu katliņā uzkarsē un tad iemaisa izkausētajā šokolādē. Visu labi samaisa, līdz masa sāk sabiezēt.
Olu baltumus sakuļ stingrās putās, kulšanas beigās pievieno pūdercukuru. Kad putas kļuvušas stingras, tās ļoti uzmanīgi, apļveida kustībām, ar koka karoti iecilā šokolādes masā. Šokolādes putu masu liek porciju trauciņos un atdzesē vismaz vienu stundu. Labu apetīti.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gardais
Tik garšīgi izskatās! :-D
27.09.2013. plkst. 21:18
To gan labprat pameginasu
18.10.2008. plkst. 20:31

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Novērtētas akcijas „Cēsis rudenī!” labākās fotogrāfijas

Noslēgusies Cēsu Tūrisma informācijas centra (Cēsu TIC) rīkotā foto akcija „Cēsis rudenī!” un izvērtētas labākās fotogrāfijas....