Zemeņu granita

Zemeņu granita

Siltu ūdeni kopā ar cukuru sakuļ blenderī, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno sagrieztas zemenes, svaigu citronu sulu un sastrādā visu vienmērīgā masā. Maisījumu ielej lēzenā traukā, nosedz ar pārtikas plēvi  un ievieto saldētavā uz 5 – 12 stundām. Tad izņem no saldētavas un 10 minūtes patur istabas temperatūrā. Pēc tam masu sasmalcina ar dakšiņu, liek piemērotos trauciņos un pasniedz. Labu apetīti.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
gandrīz vai saldējums
22.08.2008. plkst. 13:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Hardangas vijole un nedzirdēta Norvēģijas mūzika

Jau ziņots, ka 23. janvārī Liepājas Teātrī un 24. janvārī Ogres novada Kultūras centrā simfoniskās mūzikas cienītājiem būs iespēja dzirdēt koncertu „Norvēģijas skarbais...