Zemeņu granita

Zemeņu granita

Siltu ūdeni kopā ar cukuru sakuļ blenderī, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno sagrieztas zemenes, svaigu citronu sulu un sastrādā visu vienmērīgā masā. Maisījumu ielej lēzenā traukā, nosedz ar pārtikas plēvi  un ievieto saldētavā uz 5 – 12 stundām. Tad izņem no saldētavas un 10 minūtes patur istabas temperatūrā. Pēc tam masu sasmalcina ar dakšiņu, liek piemērotos trauciņos un pasniedz. Labu apetīti.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
gandrīz vai saldējums
22.08.2008. plkst. 13:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Jūrmalā notiek devītais bērnu horeogrāfijas festivāls „Arabeska 2009”

Ar Jūrmalas pilsētas domes un Dzintaru koncertzāles atbalstu jau devīto gadu Jūrmalā norisināsies bērnu un jauniešu deju konkurss „Arabeska 2009”. Šo festivālu-konkursu organizē...