Kārtainais pīrāgs

Kārtainais pīrāgs

Mīklu izrullējiet 2 plāksnēs. Ieziediet ar olu baltumiem un apberiet ar 2 ēd.k. cukura. Lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet 15 min. Atdzesējiet. Izklājiet cepšanai paredzētu formu ar pergamentu un virsū lieciet biskvītu.

No zemenēm 8 ogas atlieciet. 1/3 daļu ogu sagrieziet. No pārējās zemenēs sasmalciniet, līdz iegūstat biezeni. Pievienojiet 3 ēd.k. cukura, rīvētu citrona miziņu, izspiestu citronu sulu (no 1 citrona) un želatīnu, kas uzbriedināts aukstā ūdenī un pēc tam izkausēts karsta ūdens peldē. Saldo krējumu sakuliet un arī pievienojiet masai. Kātīgi samaisiet. Šo krēmu lieciet uz biskvītiem un virsū lieciet ogas. Apsedziet ar otru biskvītu un saspiediet. Lieciet uz 1 stundu ledusskapī. Izņemiet no formas, atdaliet papīru, sagrieziet un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Jogas nometne „Sievietes sapņu brīvdienas”

Ar jūnija mēnesi Elita Drāke aicina skaistā dzimuma pārstāves uz savu pašatveseļošanās programmu un jogas nometni  Latvijā. Nometnes ideja – iemācīties pārvarēt fiziskas un...