Ogu pīrāgs

Ogu pīrāgs

Olas dzeltenumus sakuliet ar cukuru un vaniļu. Pievienojiet izsijātus miltus ar cepamo pulveri, kartupeļu cieti, sakultus olu baltumus un samaisiet. Lieciet mīklu uz pannas, kas izklāta ar pergamentu. Pergamentu ieziediet ar sviestu un cepiet 25 min 210 oC. Gatavu biskvītu atdzesējiet.

Lai pagatavotu krēmu, želatīnu iemērciet ūdenī, lai uzbriest, un tad izkausējiet karsta ūdens peldē un atdzesējiet. Ogas (daļu atstājiet dekorēšanai), sasmalciniet, pievienojiet 60 g cukura un samaisiet. Atdzesējiet. 500 g saldā krējuma sakuliet ar 50 g cukura un sajauciet ar želatīnu un ogu biezeni. Biskvītu sagrieziet trīs daļās un aplejiet ar liķieri. Divus biskvītus ieziediet ar krēmu, lieciet vienu uz otra un apsedziet ar trešo biskvītu. Atdzesējiet 4 stundas. Atlikušo saldo krējumu atdzesējiet, sakuliet ar cukuru un ar šādi pagatavoto putukrējumu ieziediet torti. Dekorējiet ar ogām un šokolādi un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

Jāņuguns – gaismas uzvara pār tumsu

Jāņuguns kā vasaras saulgriežu senā rituāla neatņemama sastāvdaļa ir bijusi plaši pazīstama Austrumeiropā un citās Eiropas daļās - no skandināvu zemēm līdz Francijai, Spānijai,...