"Makanais"

"Makanais"

Lai pagatavotu mīklu, olas sakuliet ar cukuru un liķieri. Pievienojiet izsijātus miltus ar cepamo pulveri un kakao. Kārtīgi sajauciet. Lieciet mīklu cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet 180 oC 25 min. Atdzesējiet.

Lai pagatavotu krēmu, uzvāriet pienu, pievienojiet magones, vaniļas cukuru un 1 ēd.k. rīvētas citrona miziņas un vāriet 3 min. Tad noņemiet no uguns. Aukstā ūdenī iemērciet želatīnu, lai tas uzbriestu, un pēc tam izkausējiet karsta ūdens peldē. Pievienojiet magoņu masai, samaisiet un atdzesējiet. Sakuliet saldo krējumu un pievienojiet masai. Izceptos biskvītus sagrieziet 2 daļās. Abus biskvītus ieziediet ar krēmu un lieciet vienu virs otra. Virsū ziediet krēmu. Atdzesējiet 2 stundas. Pēc tam sagrieziet, apberiet ar rīvētu šokolādi un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
diana casha
kemm irid namel ghal 13
16.09.2010. plkst. 11:07

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Ivo Fomins izdos labāko dziesmu izlasi

Nākamās nedēļas sākumā mūzikas veikalos nonāks Ivo Fomina labāko dziesmu izlase, kurā apkopotas pavisam 18 dziesmas, kuras spēlējušas nozīmīgu lomu dziedātāja karjerā. Albumā būs...