"Karmena"

"Karmena"

Olas baltumus sakuliet ar cukuru. Olas dzeltenumus sakuliet, sajauciet ar 1/4 daļu olu baltumu un pievienojiet izsijātus miltus. Pēc tam sajauciet ar kakao un pievienojiet atlikušos olu baltumus. Kārtīgi samaisiet un lieciet mīklu uz pannas, kas izklāta ar pergamentu. Cepiet 10 min 220 oC. Atdzesējiet un sagrieziet.

Lai pagatavotu krēmu, sakuliet sviestu. Pievienojiet iebiezināto pienu, pūdercukuru, vaniļu un konjaku.  Biskvītus aplejiet ar citronu sīrupu, ieziediet ar krēmu un satiniet ruletītēs. Aplejiet ar kausētu šokolādi un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Morisejs izdod labākās dziesmas un gatavo jaunu albumu

Angļu dziedātājs Morisejs, 80.gadu grupas “The Smiths” līderis, apkopojis savas 20 gadu ilgās solo karjeras labākās dziesmas jaunākajā izlasē “Greatest Hits” un strādā pie jauna studijas ieraksta....