"Aromātiskās"

"Aromātiskās"

Olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet izsijātus miltus un samaisiet. Lieciet ar pergamentu izklātā cepšanai paredzētā formā. Cepiet 210 oC, līdz gatavs.

Lai pagatavotu krēmu, sakuliet sviestu un pievienojiet iebiezināto pienu un konjaku. No izceptā biskvīta izgrieziet 8 apļus. 4 no tiem ieziediet ar krēmu un virsū lieciet atlikušos 4, kas ieziesti ar džemu. Malas ieziediet ar krēmu un apberiet ar graudiņiem no biskvīta. Dekorējiet ar krēmu un rīvētu šokolādi un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Garīgās Mūzikas festivāla koncertiem

Ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz Starptautiskā garīgās mūzikas festivāla koncertiem. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā un internetā...