Saldie ēdieni, kūkas

"Aprikožu"

"Aprikožu"

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 12 personām

Raibais pīrāgs

Raibais pīrāgs (1)

Pagatavošanas laiks 20 minūtes

Smilšu groziņi ar krēmu

Smilšu groziņi ar krēmu (1)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 8 personām

Smilšanais pīrāgs ar mandelēm

Smilšanais pīrāgs ar mandelēm

1 olu sakuliet ar cukuru un sāli un masai pievienojeit sviestu. Izsijātus miltus beriet bļodā un veidojiet padziļinājumu. Tajā lieciet olas masu un dažas piles vaniļas. Kārtīgi sajauciet,
Uzslava

Uzslava

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 6 personām

Pīrāgs ar riekstiem un augļiem

Pīrāgs ar riekstiem un augļiem

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 20 personām

Mini pīrādziņi

Mini pīrādziņi

Pagatavošanas laiks 35 minūtes

Paredzēts 2 personām

Groziņi ar ogām

Groziņi ar ogām (4)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 10 personām

Groziņi ar augļiem

Groziņi ar augļiem (1)

Paredzēts 12 personām

Groziņi ar zemenēm

Groziņi ar zemenēm (1)

Pagatavošanas laiks 40 minūtes

Paredzēts 6 personām

Groziņi ar apelsīniem

Groziņi ar apelsīniem (1)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 12 personām

Vārītie pīrāgi ar aprikozēm un biezpienu

Vārītie pīrāgi ar aprikozēm un biezpienu (3)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 12 personām

Vārītie pīrāgi ar sieru

Vārītie pīrāgi ar sieru

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 12 personām

Pīrāgs

Pīrāgs

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 4 personām

Austrumu pīrāgs

Austrumu pīrāgs (2)

Pagatavošanas laiks 50 minūtes

Paredzēts 8 personām

Aprikožu pīrāgs

Aprikožu pīrāgs (3)

Pagatavošanas laiks 110 minūtes

Paredzēts 4 personām

Ābolu deserts

Ābolu deserts (5)

Pagatavošanas laiks 15 minūtes

Paredzēts 4 personām

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Viļņas mākslas aina pēc 2000

Seminārs paredzēts vizuālās mākslas, mākslas vēstures un kultūras vēstures skolotājiem, kuri vēlas uzlabot savas prasmes mācību darbam muzejā.
Šis seminārs dos Jums...