Šis maigais krēmveida deserts ir piemērots svinīga viesību cienasta noslēgumam.
Tā kā uzputenis tiek pagatavots bez olu dzeltenumiem, tas satur maz holesterīna.
Pagatavošanas laiks: 25
Turpinām izpētīt rudens vispopulārākos augļus – ābolus, lai zinātu, kādus garšīgus ēdienus no tiem varam pagatavot.
Šoreiz dažas receptes gardēžiem.
Āboli
1. Kūkas formas apakšdaļu izņem, noklāj
ar cepamo papīru un atkal ieliek atpakaļ formā.
2. Šokolādi sadrupina gabalos un
izkausē ūdens peldē kopā ar sviestu. Cepumus saliek
Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. Saldo krējumu katliņā uzkarsē un tad iemaisa izkausētajā šokolādē. Visu labi samaisa, līdz masa sāk sabiezēt.
Olu baltumus sakuļ stingrās
1. Lēzenā traukā ieklāj pergamenta papīru. Uz pannas apgrauzdē pistācijas riekstus un atliek malā. Uz tās pašas pannas uzkarsē 4 ēdamkarotes ūdens, 4 ēdamkarotes cukura un ļauj
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 50 minūtes
Paredzēts 4 personām
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 35 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 45 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 40 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 35 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 90 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 25 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 50 minūtes
Paredzēts 3 personām
Pagatavošanas laiks 50 minūtes
Paredzēts 16 personām
Pagatavošanas laiks 50 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 40 minūtes
Paredzēts 4 personām