Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-28

Augļu trifeles

Sastāvdaļas:
50 g žāvētu ābolu
100 g rozīņu
100 g žāvētu aprikožu
50 g mandeļu skaidiņu
1 tēj.k. citronu sulas
150 g tumšās šokolādes

Pagatavošana:

Sasmalcina blenderī ābolus, aprikozes un rozīnes. Pievieno citrona sulu. Augļu masu saveļ bumbiņās un katru apviļā mandeļu mandeļu skaidiņās. Šokolādi izkausē. Katrā konfektē iedur koka irbulīti un, turot aiz tā, konfekti apmērcē izkausētajā šokolādē. Bumbiņas liek un ietaukotas follijas un ļauj glazūrai vēsumā sastingt.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Latvijas Okupācijas muzeju, Latvijas Mākslinieku savienību un Latvijas Nacionālā bibliotēku izsludina jaunu konkursu: PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA....