Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-26

Ābolu kompots ar brūklenēm

1, 5 kg ābolu,
3 saujas brūkleņu,
1 l ūdens,
400 g cukura.
Ābolus nomizo , izņem sēklas un -pārlej ar sagatavoto cukura sīrupu. Izkarsētās burkās ieber sauju brūkleņu ogu , virsū kārto no sīrupa izņemtos ābolus.Sīrupu izkāš , uzvāra , pārlej āboliem. Uzliek metāla vāciņus , pasterizē 85 grādu temperatūrā un aizvāko.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Teatrāls vakars

23. jūlijā klubā “Art and Music Bakery” “Sapņu teātris” ielūdz uz teatrālo vakaru.

Programmā apvienības "Sapņu teātris" dalībnieku uzstāšanās, kur viņi ir ne...