Persiku šarlote

Persiku šarlote

Lai pagatavotu mīklu, pienam pievienojiet olu dzeltenumus, cukuru, cepamo pulveri un izsijātus miltus un kārtīgi samaisiet. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Izklājiet mīklu vienmērīgā kārtā. Cepiet 15 min 190 oC.

Biskvītu atdzesējiet un noņemiet no papīra. Ieziediet ar ievārījumu un satiniet ruletītē (variet apliet ar šokolādes glazūru). Sagrieziet ruleti šķēlītēs. 1/3 daļu persiku sagrieziet, bet no pārējiem veidojiet biezeni. Biezenim pievienojiet šampanieti un cukuru un samaisiet. 

Želatīnu uzbriediniet aukstā ūdenī, izkausējiet karsta ūdens peldē un pievienojiet biezenim. Saldo krējumu sakuliet, pievienojiet persiku gabaliņus un samaisiet kopā ar biezeņa masu. Formā, kas izklāta ar pārtikas plēvi, lieciet rulešu šķēlītes. Pa virsu lieciet krēmu un apsedziet ar gatavo biskvītu. Lieciet uz 3 stundām ledusskapī. Pasniedziet uz šķīvja ar biskvītu uz leju.

Komentāri (21)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ļoti gardi!!!
05.01.2011. plkst. 12:38
man ka gardedei pat loti garso visa veida sarlotes
26.02.2009. plkst. 22:25
inara
ruletes vietā var paņemt gatavu ,veikalā nopērkamu, tad sanāk vēl atrāk
06.06.2008. plkst. 12:15
izskataas interesanti.
05.03.2008. plkst. 18:11
Mmmm,aplaizijos!
03.10.2007. plkst. 19:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Rudenī gaidāma vērienīga Igo radošās jubilejas koncertturneja

No septembra līdz decembra sākumam visā Latvijā notiks mūziķa Igo koncertturneja, kas veidota par godu mākslinieka 30 darbības gadiem uz skatuves. Koncertturnejas ietvaros notiks 12 koncerti...