Ingvera - riekstu kociņi

Ingvera - riekstu kociņi

Izsijātus miltus sajauciet ar sāli, ingveru, vaniļas cukuru, rīvētu apelsīnu miziņu (no 2 apelsīniem), sasmalcinātiem riekstiem un cukuru. Pievienojiet 175g sasmalcināta margarīna (jāiegūst graudaina masa). 2/3 masas maisiet, līdz iegūstat viendabīgu mīklu, un atdzesējiet 20 min. Izrullējiet plātnē un lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Ieziediet ar olu un virsū klājiet atlikušo (graudaino) mīklu. Cepiet 220 oC 25 min. Sagrieziet neatdzesētu. Atdzesējiet. Šokolādi sasmalciniet, sajauciet ar sviestu un izkausējiet karsta ūdens peldē. Cepumu galus apviļājiet šokolādē. Līdzko tā sacietē, pasniedziet.

Komentāri (12)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
paredzēts 4 cilvēkiem
paredzēts 4 cilvēkiem -- nav domāts kuciņam, tas ir domāts vakariņu, pusdienu, brokastu edieniem....
12.06.2013. plkst. 19:19
vai nevarat
atvainojat, normālās receptēs VISAS ir rakstīts cik šadas iztais no uzrakstītās receptes. ie... 30, 40 50, ??? kāpēc latvieši ir tik pavirši.
12.06.2013. plkst. 19:17
verimja
shum e shijshme bre
31.08.2010. plkst. 03:33
Labi!!!Ļoti labi!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
30.12.2008. plkst. 10:12
Mmmmm, garšīgi!
06.11.2007. plkst. 19:16

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir vispārdotākais auglis pasaulē. Indija ir lielākais mango augļu ražotājs

Pasākumi

Melo-M atklāj nākamo ceļojuma pieturu – Peru

Turpinot ceļojumu apkārt pasaulei, čellu trio “Melo-M” mājas lapā Platforma.lv piedāvā ceturto dziesmu no rudenī gaidāmā albuma “Around The World” – Andu reģiona tautas dziesmu “El Condor Pasa”....