Ingvera - riekstu kociņi

Ingvera - riekstu kociņi

Izsijātus miltus sajauciet ar sāli, ingveru, vaniļas cukuru, rīvētu apelsīnu miziņu (no 2 apelsīniem), sasmalcinātiem riekstiem un cukuru. Pievienojiet 175g sasmalcināta margarīna (jāiegūst graudaina masa). 2/3 masas maisiet, līdz iegūstat viendabīgu mīklu, un atdzesējiet 20 min. Izrullējiet plātnē un lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Ieziediet ar olu un virsū klājiet atlikušo (graudaino) mīklu. Cepiet 220 oC 25 min. Sagrieziet neatdzesētu. Atdzesējiet. Šokolādi sasmalciniet, sajauciet ar sviestu un izkausējiet karsta ūdens peldē. Cepumu galus apviļājiet šokolādē. Līdzko tā sacietē, pasniedziet.

Komentāri (12)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
paredzēts 4 cilvēkiem
paredzēts 4 cilvēkiem -- nav domāts kuciņam, tas ir domāts vakariņu, pusdienu, brokastu edieniem....
12.06.2013. plkst. 19:19
vai nevarat
atvainojat, normālās receptēs VISAS ir rakstīts cik šadas iztais no uzrakstītās receptes. ie... 30, 40 50, ??? kāpēc latvieši ir tik pavirši.
12.06.2013. plkst. 19:17
verimja
shum e shijshme bre
31.08.2010. plkst. 03:33
Labi!!!Ļoti labi!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
30.12.2008. plkst. 10:12
Mmmmm, garšīgi!
06.11.2007. plkst. 19:16

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. aprīlī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

Kapoeira Karens Oganjans. Fotogrāfijas

Vasaras vidū – no 2008.gada 3.jūlija līdz 3.augustam – Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) publika...