Biezpiena-riekstu radziņi

Biezpiena-riekstu radziņi

Olu sakuliet ar cukuru un pievienojiet biezpienu, sviestu un izsijātus miltiem. Kārtīgi samaisiet un lieciet leduskapī uz 30 min.

Lai pagatavotu pildījumu, mandeles sasmalciniet un sajauciet ar cukuru un kardamonu. Mīklu izrullējiet plātnē un sagrieziet. Lieciet virsū pildījumu un veidojiet ruletītes un radziņus. Lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet 20 min 230 oC. Lieciet škīvī, apkaisiet ar pūdercukuru un pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ļoti gardi!
05.10.2007. plkst. 15:19
loti labi
22.09.2007. plkst. 13:00
Liela ņamma .
11.09.2007. plkst. 10:36
biezpiens ar riekstiem...mmmmm...:)
22.07.2007. plkst. 12:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Grupa „Ēnas” mūk no „skūtgalvjiem”

Šobrīd aizrit pēdējie darbi ap grupas pirmo albumu, kas tika ierakstīts jau vasarā, notiek aktīva koncertēšana dažādos pasākumos, piedalīšanās konkursos, taču neskatoties uz to,...