Bezē

Bezē

Olu baltumus sakuliet ar cukuru. Lieciet ar karotīti uz pergamenta, kas izklāts uz pannas. Cepiet cepeškrāsnī 110 oC, lai bezē saglabātu baltu krāsu. Noņemiet no papīra, lieciet traukā un pasniedziet.

Komentāri (14)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
es jau ieniru tajos baltumos ,,,
14.03.2008. plkst. 18:49
Un pazust šajā bbrīnišķajā saldumā!!
14.03.2008. plkst. 08:40
aaaaaakkkkkkkkk....bezeeeeeeeee..........
05.03.2008. plkst. 18:15
Saldais bezē.... mmmmmm......=)))
09.12.2007. plkst. 19:56
Piekriteeja
Mjā . gardi . tik cik ilgi jācep .?
26.10.2007. plkst. 22:24

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Melo-M atklāj nākamo ceļojuma pieturu – Peru

Turpinot ceļojumu apkārt pasaulei, čellu trio “Melo-M” mājas lapā Platforma.lv piedāvā ceturto dziesmu no rudenī gaidāmā albuma “Around The World” – Andu reģiona tautas dziesmu “El Condor Pasa”....