Medus kūciņa

Medus kūciņa

Olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet medu un krustnagliņas un samaisiet. Pievienojiet ar cepamo pulveri izsijātus miltus un kārtīgi samaisiet. Mīklu lieciet pannā, kas izklāta ar pergamentu un ieziesta ar sviestu. Izlīdziniet, apkaisiet ar sasmalcinātiem riekstiem un cepiet cepeškrāsnī 200 oC 20 min. Gatavu atdzesējiet, sagrieziet apberiet ar pūdercukuru un pasniedziet. Var pārgriezt uz pusēm un ieziest ar ievārījumu.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Un izdevās .
11.09.2007. plkst. 10:38
Var;ētu ...
12.07.2007. plkst. 10:31
varetu pagatavot!
11.07.2007. plkst. 11:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Kristofs Vilibalds Gluks „ORFEJS un EIRIDĪKE”

24. janvārī plkst. 20:00 kinoteātrī Parex Plaza Ņujorkas Metropolitan operas tiešraides sēriju  turpinās Kristofa Vilibalda Gluka opera Orfejs un Eiridīke ar Danielu de Nīsu Eiridīkes...