Medus kūciņa

Medus kūciņa

Olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet medu un krustnagliņas un samaisiet. Pievienojiet ar cepamo pulveri izsijātus miltus un kārtīgi samaisiet. Mīklu lieciet pannā, kas izklāta ar pergamentu un ieziesta ar sviestu. Izlīdziniet, apkaisiet ar sasmalcinātiem riekstiem un cepiet cepeškrāsnī 200 oC 20 min. Gatavu atdzesējiet, sagrieziet apberiet ar pūdercukuru un pasniedziet. Var pārgriezt uz pusēm un ieziest ar ievārījumu.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Un izdevās .
11.09.2007. plkst. 10:38
Var;ētu ...
12.07.2007. plkst. 10:31
varetu pagatavot!
11.07.2007. plkst. 11:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

“Čikāgas Piecīšu” katalogs pieejams lejupielādei

Sadarbībā ar Platforma Music leģendārā Amerikas latviešu ansambļa “Čikāgas Piecīši” katalogs pirmoreiz pieejams digitālā formātā interneta vietnē www.PlatformaMusic.lv....