Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-06-27

Šokolādes zebra

Sastāvdaļas:
200 g margarīns
2 dl cukura
3 olas 3 dl kviešu miltu
2 tējk. cepamā pulvera
2 tējk. kanēļa
Svītru iekrāsošanai:
2 ēd. k. kakao pulvera
2 ēd. k. piena
Rotājumam:
150 g tumšās šokolādes
konfektes vai marcipāns

Pagatavošana:

Saputo taukvielu ar cukuru. Pa vienai ieputo olas. Pievieno ar cepamo pulveri un kanēli samaisītus miltus. Trešdaļai mīklas piemaisa kakao un pienu. Apaļu cepešveidni ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Apakšā liek pusi gaišās mīklas, uz tās-Tumšo mīklu un virsū atlikušo gaišo mīklu. Torti 50-60 minūtes cep 175 grādos. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Tievā strūkliņā uzlej pilnīgi atdzisušai tortei. Rotā ar konfektēm vai no marcipāna izgrieztām figūriņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Žurnāla "Ātrāk un skaļāk" gada jubilejas koncerts





17.jūlijā R’n’R notiks žurnāla ‘Ātrāk un skaļāk” gada jubilejas koncerts,
uz kuru ir aicināti pilnīgi visi.



Par grupu dalību šajā pasākumā sīkāk:  www.rocknriga.lv...