Biezpiena torte ar zemeņu krēmu

Biezpiena torte ar zemeņu krēmu

Lai pagatavotu mīklu, olas sakuliet ar cukuru. Sajauciet ar biezpienu, sasmalcinātu sviestu un mannu. Sadaliet mīklu 2 daļās un katru daļu cepiet 35 min 180 oC tortes formā, kas izklāta ar pergamentu.

Lai pagatavotu krēmu, zemenes sakuliet ar cukuru un saldo krējumu. Atdzesētus biskvītus ieziediet ar krēmu un lieciet vienu virs otra. Dekorējiet ar zemenēm un mandelēm un pasniedziet.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
signija
garšīga
25.03.2009. plkst. 13:59
signija
garšīga
25.03.2009. plkst. 13:59
UNCIITE
jūs kāda esat viņu taisījusi??? ;) es taisīju bet man krēms nesanāca :( bet izskatās tiešām garšīga :))(lick)
21.07.2008. plkst. 15:53
GaRRRRRRRRRRRšīgi!!!
02.08.2007. plkst. 12:28
bāc, man jau izlasot nosaukumu siekalas sarosijās...zinu ka daudz neieēstu, bet biezpiens un zemenes..mmmm
02.08.2007. plkst. 10:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Muzeju naktī Andrejsalā – mākslas skolu audzēkņu darbu izstāde

Mākslas fonds – organizācija vai iestāde, kas sniedz materiālu palīdzību radošiem darbiniekiem....