Smilšu torte

Smilšu torte

No norādītajām sastāvdaļām pagatavojiet smilšu mīklu (recepti skat. sadaļā "Konditorejas izstrādājumi"). Mīklu izrullējiet plāksnē 1 cm biezumā un cepiet 10 min 200 oC. Atdzesējiet.

Lai pagatavotu krēmu, krējumu sakuliet ar pūdercukuru un vaniļas cukuru. Pievienojiet kokosriekstu skaidiņas un samaisiet. Biskvītu ieziediet ar džemu, dekorējiet ar krēmu un ananāsiem un pasniedziet.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Jā aaaa - smilšu mīkliņai ,,
18.12.2007. plkst. 14:10
Baigi garšīgi
24.08.2007. plkst. 10:47
Smilšu mīklas man vienmēr garšojušas,
24.08.2007. plkst. 07:17

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Izstāde „Latvijas Restauratoru biedrībai – 20”

No 11.06 - 11.07.2009. Rīgā, Mencendorfa namā skatāma Latvijas Restauratoru biedrības jubilejas izstāde. Tajā piedalās restauratori, kas pārstāv dažādas restaurācijas specializācijas....