Apelsīnu torte ar saldējumu

Apelsīnu torte ar saldējumu

Lai pagatavotu mīklu, olu dzeltenumus atdaliet no baltumiem. Dzeltenumus sakuliet ar cukuru un rīvētu citrona miziņu (no visa citrona), pievienojiet izsijātus miltus, sviestu un sakultus baltumus. Kārtīgi samaisiet. Iegūto mīklu lieciet pannā, kas ieziesta ar eļļu un izkaisīta ar miltiem. Cepiet, līdz biskvīts ir gatavs. Atdzesējiet un izņemiet no pannas. Biskvītā veidojiet 5 padziļinājumus 5 cm diametrā un tajos lieciet saldējuma bumbiņas. Lieciet ledusskapī uz 2 stundām.

Lai pagatavotu krēmu, olu baltumus sakuliet ar cukuru. Ar pagatavoto krēmu ieziediet torti un atdzesējiet 2 stundas. Pēc tam 2min turiet cepeškrāsnī un uzreiz pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaa...
05.03.2008. plkst. 18:43

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīkstais margarīns ir mazāk piesātināts ar taukiem un veselīgāks par dzīvnieku sviestu un cieto margarīnu

Pasākumi

Alanis Morissette piedāvā jaunu albumu

Kanādiešu dziedātāja, septiņkārtēja Grammy laureāte Alanisa Morisete 2.jūnijā izdevusi albumu “Flavors of Entanglement”, kas ir dziedātājas jaunākais studijas ieraksts pēdējo četru gadu laikā....