"Pārsteigums"

"Pārsteigums"

Lai pagatavotu krēmu, olas baltumus sajauciet ar sāli, sakuliet un pievienojiet pūdercukuru. Uz šķīvja lieciet biskvītu un apsedziet ar daļu saldējuma un augļiem. Virsū lieciet atlikušo saldējumu, apsedziet ar biskvītu un dekorējiet ar krēmu un augļiem. Pasniedziet.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
viki
sigule tas nav putukrejums, bet gan saklutie olu baltumi ;) pec garšas bus tie paši zefira groziņi
01.01.2008. plkst. 16:57
Mmm, izskatās gardi, tikai varbūt putukrējuma par daudz!
21.09.2007. plkst. 15:28
man arī ,
21.09.2007. plkst. 09:36
siekalas tek vnk
14.07.2007. plkst. 23:23

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Japānas krāsa un forma

Mikihiko Kuobaši: „Japāna ir ļoti īpaša zeme, jo, kā zināms, tā ir samērā gara sala, kas ģeogrāfiski novietota virzienā no ziemeļiem uz dienvidiem ar ļoti atšķirīgām...